Crazy Discount Online Sales

Buka saja website Amazon, bermacam-macam sales yang ada. 20% diskaun, 30% diskaun, 50% diskaun. Adoi, rambang mata melihatnya. Buka pula website e-Bay pun sama juga seperti di dalam Amazon. Mereka ni berlumba bagi diskaun ker?

Ingatkan Amazon dan e-Bay sahaja, rupanya kedai sukan SportDirect juga buat sales gila-gila. Bermula dari 10% sehingga 90% diskaun. Adoi, bertambah lagi rambang mata nak membelinya.

Tetapi apa yang tak bestnya ialah semua diskaun sales yang ada ini berlaku tatkala gajiku belum masuk lagi. Waaahhhhh!!! tensionnya.. tak dapat aku nak beli SuperDryJPN, Karrimor, The North Face, Tefal dan bla.. bla.. bla..

Kena cari kerja tambahan ni untuk menampung keperluan yang semakin bertambah. Huhuhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: