My 1st Pay Day

Lama betul tidak update blog sejak dapat kerja baru. Kesibukan yang melanda bukan menjadi penghalang untuk blog ini tidak dikemaskini.

Alhamdulillah, setelah seminggu bekerja keras di dapur Wau Cafe, akhirnya waktu yang ditunggu-tunggu pun telah tiba. Gaji pertama yang diharapkan telah berada di tangan. Bermacam-macam benda yang terfikir hendak dibeli.

Sebagai seorang IT Technician, sudah pasti yang hendak dibeli adalah gajet elektronik. Kena pula pada masa ini ada banyak offer sempena Christmas dan New Year, maka semakin rambang la mata ni hendak memilih.

Tapi setelah berfikir sedalam-dalamnya, akhirnya aku memilih membeli Kitchen Appliance iaitu Tefal ActiFry Fryer. Apa dah jadi dengan aku ni, boleh pulak aku sebagai seorang IT Enthusiast beli peralatan dapur. Nampaknya sedikit demi sedikit, aku telah beralih bidang secara tidak langsung.

Oleh kerana aku beli produk ini secara online, maka barang yang diorder belum pun sampai ke tangan. So, tak boleh la nak bagi review apa-apa berkenaan produk ni. Next artikel baru la boleh cerita panjang lebar.

1 Comment (+add yours?)

  1. © Aly Rd™ (@alyrds)
    Dec 03, 2012 @ 08:47:33

    mukakakaka~…. no more IT gadget… pas ni kuar dengan Oliver ja la taiko~

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: