Rumahku Tiada Air-Con

Sudah hampir seminggu Broiler rumahku rosak, maka sepanjang hampir seminggu inilah aku sekeluarga dalam kesejukan. Cara nak hangatkan badan adalah dengan memakai baju yang tebal dan memasang lilin. Huhu..

Report telah dibuat kepada agen rumah, tapi masih belum ada apa-apa tindakan dibuat. Mereka ni kalau kita buat komplen baru la kelam-kabut nak buat. Tapi sebab agen ni selalu sangat mengikut prosedur seperti dalam kontrak, kena sabar jer la. Harap-harap dapat la settle within period seperti dalam kontrak diorang ni.

Ni baru masuk Autumn Season, kalau Winter Season macam mana la agaknya. Suhu kat dalam rumah jer dah 18° C seperti dalam gambar. Cuba bayangkan kalau kat luar rumah macam mana pula sejuknya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: