On Paper and On Line

Login jer Facebook ada seorang kawan tag gambar saya sekeluarga yang saya hantar ke Berita Harian melalui ruang Salam Perantau. Seronok juga bila gambar masuk paper ni. Khas buat tatapan family dan rakan-rakan di Malaysia.

Paper Berita Harian yang bertarikh 24  Ogos 2012, mengikut kata kawan tu. Up to date betul dia nih, saya pun tak tau bila kena publish just hantar jer.

Oleh kerana kat UK ni sudah tentu la tak boleh beli paper Berita Harian, so saya cari la option online. Rupanya ada juga dalam Berita Harian Online. Gambar asal yang saya hantar rupanya dah di crop, so kurang asli la. Tapi takper la, asalkan masuk paper. Heheh..

Link Gambar Berita Harian Online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: