Pokok Bunga

Semasa membeli belah di Morrison, ada beberapa jenis pokok bunga yang dijual sempena hendak masuk Musim Spring. Saya pun tak tau apa jenis pokok bunga ni, tapi wife saya berminat untuk beli kerana di rumah memang tiada pokok bunga.

Bermulalah dari dibeli semasa bunga belum kembang dan kini hinggalah bunga ni kembang. Kebiasaannya, pokok bunga di sini tidak hidup lama kerana berlaku pertukaran musim sepanjang tahun.

So bunga ini akan menjadi bahan ujian sama ada betul atau tidak mitos yang diperkatakan. Walaupun dah tau tapi aku still nak juga lihat kesannya. Bunganya cantik juga apabila kembang. Harganya cuma £3 sahaja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: