Lunch di SubWay

Puas berjalan-jalan, kami singgah ke satu-satunya SubWay yang halal di Glasgow. Lapar punya pasal, makan jer la apa yang ada. Maka di sini la kami berjumpa dengan student Malaysia yang juga sedang makan.

Maka dapatlah berkenalan dengan diorang dan seperti biasa, bila dah jumpa dengan orang senegara ni macam-macam cerita keluar. Hafiz, Shahril dan Ghazali adalah 3 orang student yang belajar di Main Campus. Duduk serumah tapi bidang jer lain-lain.

Panjang juga cerita, sampai habis makanan yang ada tapi still masih bercerita. Sampai masa seorang terpaksa beredar kerana ada panggilan. 2 orang lagi guide kami ke Main Campus kerana wife saya ada urusan di sana.

Selepas urusan selesai, Hafiz terpaksa meninggalkan kami kerana hendak mengejar train ke Birmingham kerana hendak tengok Badminton All England. Peminat badminton Dato’ Lee Chong Wei rupanya.

Maka, Shahril ler yang bawa kami jalan-jalan di sekitar dan ke Kelvingrove Park.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: