Kasut Clarks

Jauh perjalanan, luas pemandangan. Semakin jauh berjalan maka makin sakit la kaki aku ni sebab pakai kasut yang kurang sesuai. Sepanjang masa ni aku berjalan guna kasut sukan adidas khas untuk running or jogging.

So, untuk memberi kelegaan yang berpanjangan dan keselesaan sepanjang menjelajah kota Glasgow ni, aku pun singgah ler ke kedai kasut Clarks. Bagusnya kasut Clarks ni, ianya sangat selesa dipakai dan tak sakit kaki. Apa yang penting ianya kalis air.

Selepas memilih kasut yang berkenan dan saiz yang sesuai, terus jer bayar. £47 untuk sepasang kasut Clarks dan di situ juga saya tukar kasut adidas saya dan pakai kasut yang baru. Memang best dan tersangatlah selesa, bak kata wife saya. Kasut tu hadiah harijadi untuk tahun depan. Heheh, sebab dia yang bayar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: