Shopping di Morrisons

The one and the only nearest supermarket di kawasan rumah saya tinggal. Kebetulan pushchair yang kami beli tempoh hari telah pun sampai. Siap deliver sampai ke rumah lagi. Tingkat 2 pula tu, sampai mengah la Mat Salleh tu angkat kotak naik ke atas.

Maka secara rasminya kami pun test ride pushchair baru Umair ni dan bawanya sekali ke Morrisons. Shopping di sini boleh dikatakan seperti shopping Tesco di Malaysia. Tesco Malaysia jer murah, Tesco UK mahal gilers.

So, entah la wife aku ni lupa ke apa. Beli angkut barang macam ada transport jer nak bawa balik. Sampai la tiba nak bayar, kami pun susun dan masukkan barang ke dalam pushchair Umair ni.

Boleh tahan gak, dengan barang yang penuh pushchair Umair bergerak tanpa masalah. Sebahagian barang yang besar sahaja yang perlu diangkat kerana tiada ruang. Umair pula cukup happy sepanjang berada di dalam pushchair dan langsung taknak turun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: