SUFRI on the Net

Ada la salah seorang officemate ku yang sorang ni, entah dah takder kerja kot (rasanya la). Punya la rajin surf internet sampai la dia jumpa satu website yang sebijik guna nama aku iaitu SUFRI.

Dah tu officemate aku ni pun tempek la gambar dari website SUFRI tu ke wall FB aku ni. Aku yang baru tahu pun, tengok macam menarik. Maka aku jadikan sebahagian daripada artikel blog aku untuk hari ini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: