Cikot Dan Marka

Entah mana punya angin, tiba-tiba seorang rakanku Dol nak merasa soto Wan Rap kat Bandar Sri Permaisuri. Kami pun pergi la ke sana selepas office hour setelah hujan agak reda.

Nak dijadikan cerita, rupanya ada sorang officemate kitorang yang diberi gelaran Cikot juga makan di gerai Wan Rap ni. Senyap-senyap jer  datang, aku pun dengan selamba snap satu foto untuk kenang-kenangan. Hohoh..

Aku, Dol, Snake dan Din order makanan yang sama iaitu Soto. Seronok juga makan Soto panas-panas dikala hujan nih. Maka tercapailah hajat Dol nak merasa Soto Wan Rap.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: