Majlis Hari Lahir Azrul Gemon Yang Ke-31

Surprise!!! but not surprise at all. Sebab my friend Mohd Azrul Gemon a.k.a Dol_Mda dah tau yang boss baru dia nak sambut birthday party untuk Dol. Ikutkan harijadinya dah lepas, so ini kiranya belated birthday party la ni.

Majlis dibuat secara tertutup sebab dah memang dalam bilik, bukan buat kat luar open space. Antara makanan yang terhidang ialah 6 set Pizza Hut berserta 2 buah kek. Sungguh enak dimakan bila ada orang belanja.

Majlis dimulai dengan nyanyian lagu “Happy Birthday” dan acara meniup lilin dan diakhiri dengan makan. Kalau dah namanya JTM jangan cerita la, semua makanan disapu bersih. Cepat jer habis tanpa meninggalkan sebarang sisa makanan.

Semuanya ditaja oleh Boss baru Dol iaitu Cik Faizah. Murah hati betul boss Dol ni, bila la Boss aku nak buat benda yang sama kat aku yer. Huhuhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: