Kejohanan Badminton Berpasukan Antara Jabatan Piala Dato Dekan FP & Pengarah PPUKM 2011

Setelah menjalani latihan selama 2 minggu di Dewan Badminton, Kompleks Sukan Desa Tasik. Pertandingan yang ditunggu-tunggu pun telah tiba. Agak lama dah tak main badminton, apabila dicongak tahun ada la kira-kira 7 tahun tak main badminton.

Kejohanan badminton ini adalah khas untuk staff PPUKM, so kalau nak import pun hanya di kalangan staff PPUKM sahaja. Bagi pertandingan ini, Jabatan Teknologi Maklumat telah menghantar 2 pasukan untuk pertandingan kali ini.

Dua pasukan itu diberi nama “Angry Bird 1” dan “Angry Bird 2”. Namaku tersenarai di dalam kumpulan kedua iaitu “Angry Bird 2”. Agak ramai pasukan yang bermain pada pertandingan kali ini. Jumlah pasukan ialah 20 keseluruhannya.

Senarai pasukan JTM yang utama kami letakkan pada team “Angry Bird 1” manakala yang “agak kurang sikit performance pada team kedua iaitu “Angry Bird 2”. Setelah cabutan undi dibuat, kedua-dua pasukan tidak akan bertanding sesama sendiri tetapi akan berjumpa pada final nanti. Itupun kalau kami berjaya ke final, Insya-allah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: