McDonalds Buy 1 Free 1

McDonald’s Malaysia telah memperkenal konsep “Beli 1 percuma 1” yang mana ianya bermula dari Mei hinggalah bulan Julai. Setiap bulan tertentu ada hari-hari yang dikenali sebagai “Mid Month Special”.

Bulan ini adalah bulan terakhir untuk promosi “Buy 1 free 1”. Saya tahu perkara ini pun semalam melalui rakan yang makan McD. Kiranya info yang saya beri ni lewat la. Apa yang menarik, kupon McD ini boleh di download dari website McD dan dicetak di atas kertas biasa, tak kira sama ada ianya dicetak dalam keadaan hitam putih mahupun warna.

Promosi ini hanyalah untuk beli di kedai, McDelivery adalah tidak valid. Ianya hanyalah untuk ala-carte sahaja dan bukan set. Agak murah bagi sesiapa yang hendak beli burger sahaja. Contoh beli Double Cheese Burger dengan harga RM6.40 anda dapat satu lagi burger yang sama. Ini bermakna anda membeli burger dengan harga RM3.20 sebiji.

Jikalau dibanding dengan burger Ramly yang dijual digerai-gerai yang dijual dengan harga RM2.50 ~ RM2.80 (depend pada tempat), hanya dengan menambah beberapa sen anda dapat makan burger McD yang sememangnya lazat. Itupun jika anda adalah penggemar burger McD. Cepat rebut peluang yang agak terhad, anda pasti menyukainya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: