Selamat Hari Bapa

Entah aku sedar atau tidak, hari ini ialah Hari Bapa sedunia. Kononnya nak sambut Hari Bapa, tapi tak sedar yang aku ni dah jadi bapa. Aku pun tertunggu-tunggu la dari pagi sampai la dah malam, takder saper nak wish aku “Selamat Hari Bapa” or “Happy Father’s Day”.

Feeling dan touching pulak time ni. Fikir balik, Umair mana boleh cakap lagi. Nak sebut papa pun tak betul lagi. Aku pulak yang terlebih emosional. Maybe next year kot aku dapat wish dari anak kesayanganku Umair. Insya-allah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: