Sepetang Bersama Keluarga

Petang tadi, saya sekeluarga bersama isteri dan Umair ke Restoren Papa Rich untuk menikmati minum petang. Saya memesan secangkir White Coffee manakala isteri saya pula Teh Ais dan Mee Kari. Umair pula hanya bermain handset papa sambil dimasukkan ke dalam mulut.

Inilah pertama kali saya ke Restoren Papa Rich yang kononnya grand dan ada kelas. Suasana yang menarik dan pada saya memang selesa berbanding dengan kedai mamak. Perkhidmatan WiFi secara percuma dan berhawa dingin. Apa yang paling grand ialah harga makanannya, jumlah harga makanan yang dipesan ialah RM18.90 termasuk 10% government tax.

Selesai menikmati minum petang, kami melawat kedai perabot Valencia. Nun dari jauh harga yang dipapar macam Rm 100 ke Rm200. Apabila dah lihat secara dekat rupanya RM1000 dan RM 2000. Bermacam-macam jenis perabot yang dijual sempena ketibaan perayaan Tahun Baru Cina.

Setelah puas menjamu mata dengan set perabot yang canggih-maggih, kami pun balik ke rumah, sebab ada kerja lain lagi yang hendak dibuat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: