My Canon EOS 50D check-in ICU at Canon Service Centre

Hari ini kamera kesayangan saya telah pun dimasukkan ke dalam wad ICU untuk pemeriksaan lanjut. Ini kerana adalah disebabkan oleh error 70 yang sentiasa mengganggu ketenteraman aku ketika hendak snap gambar.

Kamera saya EOS 50D telah masuk ke ‘Hospital’ Canon Service Centre di Peremba Square, Shah Alam. Setelah isi borang dan beberapa butir keterangan mengenai kerosakan diambil, kamera saya telah pun di admit kan.

Apa yang saya perlu buat ialah menunggu maklum balas dari Canon untuk kuotasi harga pembaikan, sama ada nak proceed atau pun tidak. Apa punya soalan la Canon ni, mesti la aku nak repair. Tapi mesti la aku nak tau harga repair tu dahulu. Huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: