Jamuan Hari Raya oleh HP Network

Semalam setelah mendaftar ke dalam website hp network bagi invitation sempena Jamuan Hari Raya, saya mendapat reminder dalam bentuk mesej ke majlis tersebut. Hari ini awal pagi lagi saya mendapat mesej yang sama agar saya tidak lupa berkenaan dengan jamuan tersebut. Begitu pekanya HP agar tetamunya tidak lupa, saya pun memang pelupa juga orangnya. Tapi dah dapat reminder 2x, takkan lupa lagi kot.

Jamuan dibuat di Hotel Hilton, Petaling Jaya. Majlis bermula 12 tengah hari, berbagai-bagai jenis makanan disediakan, kambing panggang adalah menu beratnya. Nasi minyak, berbagai-bagai jenis lauk-pauk seperti yang ada di buffet Ramadhan menjadi hidangan tetamunya. Tak perlulah saya jelaskan satu persatu jenis makananan yang ada, apa yang ada di buffet Ramadhan lebih kurang sahaja.

Apa yang menjadi kelainan ialah kami dipersembahkan Muzik Ghazal ketika sedang menjamu selera. Saya boleh katakan semua makanannya sedap-sedap belaka. Seperti biasa saya hanya mengambil sedikit setiap jenis makanan yang ada untuk dirasa. Biar sedikit dapat rasa semua. Setelah dapat rasa semua, kenyang pula rasanya. Rating makanan yang boleh saya bagi 4.5 of 5.

No picture to view, lupa bawa kamera. Hehehe…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: