1st Time Umair Mengiring Badan

Anakku Muhammad Umair Darwisy buat pertama kalinya mengiring badan. Kalau selalunya Umair hanya berbaring sahaja, kini Umair boleh mengiring badan sendiri secara spontan mengikut kehendaknya. Setelah bersusah payah mengiring akhirnya Umair dapat menatap sendiri wajah papanya.

Ianya berlaku ketika saya sedang cuba menidurkan Umair yang masih galak bermain. Sedangkan papanya sudah separuh ngantuk melayan karenahnya. Jam sudah menunjukkan pukul 1.30am. Ketika sedang melihat gelagat Umair yang sedang bermain, tiba-tiba Umair seperti sedang meneran. Rupa-rupanya Umair sedang berusaha untuk mengiring ke arah papanya.

Selepas mengiring ke arah papanya, Umair masih sambung bermain sambil melihat papanya. Saya yang dalam keadaan separuh mengantuk berasa segar semula kerana dapat melihat sendiri perkembangan terbaru Umair. Cukup seronok dapat melihat Umair dengan gayanya yang tersendiri.

Malangnya saya tidak dapat snap gambar Umair pada ketika ini kerana kamera saya tinggalkan di pejabat. Adoi, ruginya.. What a moment…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: